Hírek

Az élhajlítás mint lemezmegmunkálás

Az egyik legjellemzőbb lemezalakítási munkafázis cégünknél.

Az elmúlt évek során cégünk igyekezett, felmérni partnereink és régióink igényeit az élhajlítás terén, és ennek megfelelően kialakítani gépparkunkat, és a közeljövőben igyekszünk fejleszteni. Cégünk vállal különböző anyagminőségű lemezek, élhajlítását 10mm vastagságig, 4m hosszig.

Az élhajlítás mint lemezalakítási eljárás:

Az élhajlítás egy nagyon fontos lemezalakítási illetve feldolgozási eljárás, amely ma már nélkülözhetetlen a fémiparban. Az élhajlítás nagy pontosságot igénylő lemezmegmunkálás, fontos odafigyelni a szögtartományra és a méretek pontos betartására. Cégünknél 6 olyan modern hidraulikus CNC élhajlító van, amely lehetővé teszi a sorozatgyártott és az egyedi termékek előállítását, melyek tökéletes minőségben és a pontos megbeszélt határidőre tudjuk szállítani a megrendelőink részére.

Élhajlító gépeink:

élhajlításhoz használt gép

 

Nagyon fontos, hogy mindig megfelelő termékeket adjunk ki kezeink közül, és az ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek az így kapott munkadarabokkal. Az élhajlító gépek 100-230 tonnás nyomóerővel rendelkeznek. CNC élhajlítási technológia többféle megmunkálási igényt ki tud elégíteni, legyen szó akár egyszerű fémlemezek megmunkálásról, vagy bonyolultabb, nagyobb precizitást igénylő alkatrészekről. A pontosság legfeljebb 0, 1mm. A szakembereink modern és korszerű hajlítási technológiával dolgoznak a mindennapi munkájuk során. Folyamatos szakképzést kapnak, nagy munkabírással és tapasztalattal rendelkeznek, törekedünk az innovatív megoldásokra, lépést tartunk a folyamatosan változó piaci és fogyasztói igényekkel. 

Az általunk nyújtott korszerű technológia és a hozzáértő munkatársak, mind lehetővé teszik azt, hogy a legösszetettebb geometriákat is meg tudjuk munkálni az Önök egyedi igényeinek megfelelően.

Lakatos László Nyír-Lift Kft. - élhajlítás

Lakatos László a Nyír-Lift Kft Programozó-tervezője elmondja, hogy készséggel állnak az Önök rendelkezésére, és készséggel várják a fémmegmunkálással kapcsolatos megkereséseket, melyet ezen az aloldalon és a gyartas@nyírlift.hu emailcímen küldhetnek nekünk!