Minőségügy

Az Nyír-Lift Kft. minőségi céljainak elérése érdekében folyamatos fejlesztést végez. A fejlesztési tevékenység átfogja a felvonók gyártásával, szerelésével és karbantartásával kapcsolatos beruházási, műszaki tevékenységet. Az Kft. fejlesztése tervezetten, eljárásokban szabályozott módon valósul meg. A tervezési és fejlesztési munka során szakképzett és felelős dolgozókat alkalmazunk, illetve megfelelő teljesítményt nyújtó külső szolgáltatásokat veszünk igénybe.

A Nyír-Lift Kft. fő céljaiként határozta meg az elért piaci pozíciók megőrzését és növelését, a működés eredményességének javítását, valamint a minőség folyamatos előtérben tartásával a megrendelők elégedettségének folyamatos növelését.

Alkalmazott módszereink:

  • A gazdaságos működést elősegítő, folyamatosan ellenőrzött és tökéletesített, dokumentált minőségirányítási rendszert működtetünk az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint, melybe a környezet megóvása érdekében integrálni fogjuk az ISO 14001  szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert.
  • A dolgozókat rendszeresen tájékoztatjuk és oktatjuk, hogy azonosulni tudjanak a társaság minőségi céljaival és munkájukat folyamatosan tökéletesítve, segítsék annak elérését.
  • Olyan rendszeresen tájékoztatott beszállítói, és alvállalkozói kört alakítunk ki, amely minőségi céljainknak megfelelő alapanyag, valamint szolgáltatás biztosítására képes, továbbá garantálja az egyenletes, megbízható minőséget.
  • A versenyképesség megtartása illetve növelése érdekében elemezzük folyamatainkat, figyelemmel kísérjük a versenytársainkat, és a piaci igényeknek megfelelően célszerű beruházásokkal, gépek és eszközök beszerzésével, a megmunkálási technológiák fejlesztésével, továbbá szervezési intézkedésekkel folyamatosan fejlesztjük a gyártási és szolgáltatási képességeinket.
  • Társaságunk minden dolgozója elkötelezett híve a vevők igényeit kielégítő egyenletes minőségű termékek előállításának, biztosítjuk számukra a minőségi munkavégzéshez szükséges megfelelő eszközöket és munkafeltételeket.
  • A termékek minőségellenőrzésére és a vizsgálati eredmények dokumentálására a Kft. képzett, felelős dolgozókat alkalmaz, csak azon anyagok és termékek kerülhetnek felhasználásra, amelyek az ellenőrző vizsgálatok során megfelelő minősítést kaptak.

A Nyír-Lift Kft. vezetése elhivatott a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése és a kitűzött célok megvalósítása terén. A vezetés az alkalmazottaktól is elvárja, hogy minőségi munkavégzéssel járuljanak hozzá a közös sikerek eléréséhez és a Nyír-Lift Kft. jó hírnevének további erősítéséhez.