Felületkezelés

Porfestés , szemcseszórás , foszfátos előkezeléssel , igény esetén horgonyzás vagy KTL felületkezelés , Cégünk igyekszik megoldást kínáli minden felmerülő igényre.

Ügyfeleink egyre rövidebb szállítási határidőket és nagyobb mennyiségeket igényelnek. Célunk az volt, hogy csökkentsük a gyártási időket és meg tudjunk felelni az ügyfelek porbevonási igényeinek is. A porbevonat egy olyan fémmegmunkálási folyamat, amely úttörő szerepet játszott a hagyományos festés helyettesítésében. Ez az egyik leggyakoribb módszer az alkatrészek festésére. Az eredmény egy tartós, hosszú élettartamú felület, ami még a rozsdásodásnak is ellenáll.

A legjobb bevonat elérése érdekében a bevonat felületét megfelelően elő kell készíteni. Az alkatrészt alaposan megtisztítjuk, hogy ez által eltávolítsuk az olajat vagy zsírt felszínéről, majd öblítsük. Ez segít eltávolítani a káros anyagokat, és nagyobb felületet biztosít a porbevonathoz.

Miután az alkatrész megfelelően előkészült a bevonat befogadására, elkészítjük a porfestéket. A por felvitele során alkalmazott eljárás különbözik a többi bevonó rendszertől. Ez bizonyos speciális eszközöket igényel, mivel a port egy festékpisztolyba helyezik. Az alkalmazás vastagsága változik attól függően, hogy a bevonat külső vagy belső, valamint hogy milyen környezetben használják az alkatrészt.

Miután az alkatrész teljesen bevontuk, egy kemencébe helyezzük, amely a bevonatot legalább 160 ° C-ra melegíti. Amint a por eléri ezt a hőmérsékletet, olvadásra kényszerül, ami egy hosszú kémiai láncokat képez, amelyek a bevonat merevségét és tartósságát biztosítják. Hűléskor a felület felülete gélszerű állagot vesz fel, egészen addig amíg el nem éri a szobahőmérsékletet.

A mi általunk gyártott alkatrészek porbevonását kiváló minőségben vállaljuk. A minőségi garanciák kollégáink éves tapasztalattal rendelkeznek, és természetesen az alkalmazott porfesték minősége pedig kiváló.